LES 7 R I ELS ECOLADRILLOS

  • Informació
  • Ubicació

Des de fa molts anys, al Prat de Llobregat, el professor d’educació “Yoyi” Rodrigo Paño Yáñez ha desenvolupat la teoria i la pràctica del disseny, fabricació i construcció amb ECOLADRILLOS.
Des del seu coneixement quotidià i experimentat a Ciències ambientals, ha creat els formularis per al seguiment adaptats a les escoles i la manera d’involucrar les famílies en un tema tan crucial i transversal com són els residus plàstics.

Ja a l’abril de 2018, en el marc de la 1a Convergència de Permacultura al Dia Internacional de la Mare Terra, que es va realitzar a la Sala Albert Einstein del Parc Tecnològic de Nou Barris de Barcelona Activa va participar activament presentant els ECOLADRILLOS en l’àmbit de les 7 R de la Permacultura per als Residus.

Si bé l’Associació de Permacultura ATTA es va cofundar el 2014, l’activisme pel tancament de l’abocador de Garraf i la fi dels envasos d’un sol ús “Usar y Tirar” és des de fa dècades una de les nostres preocupacions més grans.

Reciclar és un engany? és un dels títols que utilitzem a la biblioteca de Castelldefels juntament amb altres accions que ens uneixen en un objectiu comú: DEIXAR DE PRODUIR RESIDUS, LA NATURALESA NO HO FA i què és un dels principis de disseny de la Permacultura

Compartir: