Itinerari naturalista pel Grau del Gat

  • Informació
  • Ubicació

L'activitat proposa un recorregut d'interpretació de la natura: veurem i parlarem d'algunes de les espècies més representatives de la zona, també sobre les interaccions entre organismes i medi que teixeixen el nostre ecosistema. Veurem que la natura sempre és molt més del que som capaços d'imaginar.

Amb motiu de la Setmana de la Natura, el Museu de les Mines de Cercs organitza un itinerari naturalista pel Grau del Gat.

“La natura i la passió per descobrir-la” proposa un recorregut d’interpretació de la natura. Des de la geologia fins a la biodiversitat (flora i fauna), veurem i parlarem d’algunes de les espècies més representatives de la zona. També aprendrem sobre ecologia i coneixerem quines interaccions entre organismes i medi teixeixen el nostre ecosistema. Veurem que la natura sempre és molt més del que som capaços d’imaginar i que la passió per descobrir-la és en si una raó per viure.

Durant l’activitat, també estarem atents a possibles observacions de fauna i Cuiol Nature posarà a la vostra disposició tot el material òptic necessari (des de prismàtics fins a telescopis terrestres). Que tinguem sort!

Compartir: