TALLER “Canvia el xip, recicla’ls”- Els petits electrodomèstics: Com cuidar-los i fer reparacions senzilles

  • Informació
  • Ubicació

Porta el teu petit electrodomèstic espatllat i aprèn a reparar-lo tu mateix! Activitat emmarcada en la campanya "Canvia el xip. Recicla'ls" sobre el reciclatge d'aparells electrònics.

Un taller per aprendre a cuidar els aparells elèctrics i electrònics i a fer-ne reparacions senzilles. S’hi ensenyarà a detectar alguns dels problemes més comuns per allargar-ne la vida útil i prevenir residus. Es recomana als participants que portin un petit electrodomèstic per reparar.


La biblioteca participa en la campanya “Canvia el xip. Recicla’ls!” amb l’objectiu d’intensificar la participació de la ciutadania en la reducció de residus i de conscienciació sobre la recollida selectiva i el reciclatge d’aparells elèctrics i electrònics (AEE).
Dins de la campanya es portaran a terme diferents activitats familiars i per a adults i properament s’instal·larà un punt verd de recollida d’AEE a la biblioteca.
La campanya “Canvia el xip. Recicla’ls” està impulsada pels departaments de Territori i Sostenibilitat i de Cultura de la Generalitat a través de les biblioteques públiques de Catalunya.

Observacions

Per a públic adult, a partir de 16 anys.

Cal inscripció prèvia aquí 

Compartir: