Passejada naturalista a Romanyà (Santa Cristina d’Aro)

  • Informació
  • Ubicació

Coneix la fauna i la flora de l'entorn de Romanyà de La Selva! Farem un recorregut a peu pel voltant d'aquest idílic poble de les Gavarres per explicar les característiques, usos i curiositats de les plantes que ens anirem trobant. Començarem a les 10.00h a l'entrada del poble.

El Consorci de les Gavarres us proposa una passejada al voltant de Romanyà de la Selva, al Baix Empordà, per conèixer el patrimoni natural d’aquesta zona. La passejada durarà unes tres hores i cal porta calçat i roba còmoa, aigua i un petit refrigeri si ho considereu. És preferible no portar gossos. L’activitat és gratuïta però les places son limitades cal inscriure’s a la pàgina web de la nostra entitat al següent enllaç.

Observacions

Degut a la COVID-19 demanem a totes aquelles persones que mostrin algun símptoma compatible el virus o que hagin estat en contacte amb un positiu o possible positiu que s'abstinguin d'assistir. També en aquest sentit, els assistents a l'activitat hauran de venir amb mascareta i guardar la distància de seguretat establerta amb els altres grups familiars.

Compartir: