Introducció del cable aeri a Catalunya

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

En el marc de les Jornades Tècniques Forestals Emili Garolera, que organitza el Consorci Forestal de Catalunya es realitza aquesta setena jornada telemàtica. Ens explicarà les experiències i possibilitats del cable aeri a Catalunya com a mètode de desembosc.

El cable aeri és un sistema de desembosc que s’utilitza freqüentment en altres països tant de la conca Mediterrània com del centrenord d’Europa.

És un sistema que aporta una gestió respectuosa amb el medi i que permet arribar a gestionar forests que amb els mitjans tradicionals no seria possible de fer.

En aquesta jornada es vol presentar aquest sistema de desembosc innovador i explicar les diferents tipologies. Es presentaran experiències d’ús de cable aeri a Catalunya i també a Itàlia, un país amb similituds al nostre que té ben implementat aquest sistema de desembosc. Finalment es parlarà del potencial que té el cable aeri en el territori català, un territori plenament forestal amb condicions orogràfiques complicades i una gran part del territori amb un elevat valor ecològic que requereix una gestió més acurada.

 

INCRIPCIONS A:
https://ruralcat.gencat.cat/web/guest/transferencia/preinscripcio-jornada-tecnica

DÍPTIC DE LA XXXVIII EDICIÓ DE LES JTSEG:
www.forestal.cat

Compartir: