Caminada de neteja pels “Llocs sagrats”

  • Informació
  • Ubicació

L'activitat està inclosa dins les propostes que han fet els joves de l'IES Jaume Almera de Vilassar de Dalt, que han participat al projecte de servei comunitari "Guardians dels arbres" del Parc de la Serralada Litoral d'enguany.

Es tracta d’una activitat per fer de forma lliure amb l’objectiu de recollir deixalles al Parc mitjançant un recorregut fàcil, d’uns 7 km, amb un desnivell de 170 m, que es pot fer en dues hores. El recorregut passa pel Centre d’informació de la Creu de Can Boquet, on trobarem un vehicle del Parc per dipositar les deixalles que recollim al llarg de la ruta. També podrem gaudir d’entorns com el de les cambres sepulcrals de la Cova de la Granota i la Cova d’en Pau (2200-1800 aC), la font d’en Dirol, el dolmen de la Roca d’en Toni (2500-1800 aC) i la necròpolis medieval de Can Boquet. Fora de l’horari establert caldrà que cadascú dipositi les deixalles recollides als contenidors del municipi. Cal portar guants i un recipient o bossa per recollir les deixalles. Us hi animeu?

Podeu penjar les vostres imatges a les xarxes socials amb l’etiqueta #UnParcSenseBrossa per tal de donar visibilitat a l’acció. Us hi esperem!

Observacions

Preu:  Gratuït
Activitat emmarcada en el Dia Europeu dels Parcs i la Setmana de la Natura 2021.

Per consultes us podeu adreçar a:
Per correu electrònic: p.slitoral@diba.cat
Per telèfon: 937 540 024

Compartir: