Recupera les activitats on-line de la Setmana Natura!

20/10/2020

Durant aquesta 5a edició de la Setmana Natura moltes activitats es van dur a terme de forma virtual, per la situació de pandèmia en la que ens trobem.

Això, per altra banda, ha facilitat la seva gravació i per tant podem recuperar i visualitzar els vídeos sempre que vulguem!

Continuar llegint

Participa al concurs de les biblioteques “El meu arbre”

29/09/2020

Les biblioteques es sumen de ple a la 5a edició de la Setmana de la Natura. Les biblioteques han representat simbòlicament el lema Natura és Salut a través dels arbres. 

Normalment les biblioteques públiques i els centres amb documentació ambiental de Catalunya (la Xarxa DocAmbCat) celebrem la Setmana de la Natura entre el 24 de maig (Dia Europeu dels Parcs) al 5 de juny (Dia Mundial del Medi Ambient), però degut a la pandèmia les dates s’han mogut del 3 a l’11 d’octubre, encaixant-hi també una altra efemèride prevista, el Dia Internacional de les Aus Migratòries el 10 d’octubre.

Continuar llegint

Sense natura no hi ha vida: vídeo promocional Setmana Natura 2020

23/09/2020

Sense natura no hi ha vida. Per això és tant important, entre tots i totes, conservar la natura que ens dóna vida: la salut de l’aigua dels nostres rius, l’aire que respirem, la salut de les aus, els pol·linitzadors o la vida del sòl que ens proveeix d’aliments. Evitar la pèrdua de biodiversitat està a les nostres mans!

Continuar llegint

Suma’t a la iniciativa #NaturaésSalut

21/09/2020

Aquest any la pandèmia ha modificat completament les nostres vides i ens ha fet entendre l’estret vincle entre la salut de les persones i la salut de la natura. Sense natura, no hi ha vida!

Per això et convidem a participar a la campanya #NaturaésSalut

Comparteix a les xarxes socials la teva foto amb un cartell que digui #NaturaésSalut

Explica com vius aquesta relació i per què creus que és important conservar la natura.

Continuar llegint

Reserva’t les noves dates: del 3 a l’11 d’octubre

02/06/2020

SETMANA NATURA 2020: del 3 a l’11 d’octubre.

ARA MÉS QUE MAI, CONSERVAR LA NATURA ÉS CONSERVAR LA NOSTRA SALUT.

La crisi sanitària, social i econòmica que estem vivint en aquests temps posa de rellevància la relació directa de la salut de les persones amb la del nostre entorn.

Per això, ara més que mai, comptem amb vosaltres per fer visible la necessitat d’implicar-nos col·lectivament per assegurar l’equilibri dels ecosistemes: la salut de l’aigua dels nostres rius, l’aire que respirem, la salut de les aus, els pol·linitzadors o la vida del sòl que ens proveeix d’aliments.

Continuar llegint

Es posposa la Setmana de la Natura

19/03/2020

Donada la situació actual d’emergència sanitària que està vivint el planeta arrel de la pandèmia del COVID-19, la Setmana de la Natura, prevista del 24 de maig al 5 de juny, queda posposada sense nova data.

Tot i no celebrar-se al voltant del Dia Mundial del Medi Ambient, esperem més endavant poder celebrar una setmana plena d’activitats per posar en valor la conservació de la natura.

Continuar llegint

Obertes les inscripcions d’activitats!

12/03/2020

La Setmana de la Natura té lloc del 24 de maig, Dia Europeu dels Parcs, al 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, durant la qual diferents associacions, fundacions, ajuntaments, escoles o empreses organitzen en total més de 400 activitats sense ànim de lucre per a la conservació de la natura arreu de Catalunya.

Continuar llegint