Reserva’t les noves dates: del 3 a l’11 d’octubre

02/06/2020

SETMANA NATURA 2020: del 3 a l’11 d’octubre.

ARA MÉS QUE MAI, CONSERVAR LA NATURA ÉS CONSERVAR LA NOSTRA SALUT.

La crisi sanitària, social i econòmica que estem vivint en aquests temps posa de rellevància la relació directa de la salut de les persones amb la del nostre entorn.

Per això, ara més que mai, comptem amb vosaltres per fer visible la necessitat d’implicar-nos col·lectivament per assegurar l’equilibri dels ecosistemes: la salut de l’aigua dels nostres rius, l’aire que respirem, la salut de les aus, els pol·linitzadors o la vida del sòl que ens proveeix d’aliments.

Continuar llegint

Es posposa la Setmana de la Natura

19/03/2020

Donada la situació actual d’emergència sanitària que està vivint el planeta arrel de la pandèmia del COVID-19, la Setmana de la Natura, prevista del 24 de maig al 5 de juny, queda posposada sense nova data.

Tot i no celebrar-se al voltant del Dia Mundial del Medi Ambient, esperem més endavant poder celebrar una setmana plena d’activitats per posar en valor la conservació de la natura.

Continuar llegint

Obertes les inscripcions d’activitats!

12/03/2020

La Setmana de la Natura té lloc del 24 de maig, Dia Europeu dels Parcs, al 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, durant la qual diferents associacions, fundacions, ajuntaments, escoles o empreses organitzen en total més de 400 activitats sense ànim de lucre per a la conservació de la natura arreu de Catalunya.

Continuar llegint