19/03/2020

Es posposa la Setmana de la Natura

Compartir:

Donada la situació actual d’emergència sanitària que està vivint el planeta arrel de la pandèmia del COVID-19, la Setmana de la Natura, prevista del 24 de maig al 5 de juny, queda posposada sense nova data.

Tot i no celebrar-se al voltant del Dia Mundial del Medi Ambient, esperem més endavant poder celebrar una setmana plena d’activitats per posar en valor la conservació de la natura.

Per tant, de moment no es publicaran més activitats a la web, fins a determinar noves dates en funció de com evolucioni la situació actual.

Aquesta crisi que estem vivint a les nostres societats i les nostres vides posa de manifest com el benestar social està lligat en aquests moments al creixement il·limitat i al consum massiu de recursos.

En aquests temps de parada obligada, però, aprofitem per dotar d’un nou valor la cura de la reproducció de la vida, des de la cura de les persones fins als cicles naturals que mantenen l’equilibri dels ecosistemes.

Per aquest motiu us animem a seguir implicats per la natura, des de les vostres llars, observant els canvis de la flora i la fauna que podeu trobar des dels vostres balcons o finestres, veient documentals i llegint articles per conèixer la diversitat viva del nostre territori, i de tantes altres formes com us pugueu imaginar, perquè ben aviat esperem poder compartir amb un gran programa d’activitats per implicar-nos pels boscos, els rius i platges d’arreu de Catalunya.

La solidaritat i la responsabilitat col·lectiva són el camí a seguir en moments d’emergència global.

Per més reflexions respecte la relació entre la crisi del coronavirus i el canvi global, llegeix el comunicat de la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN).