29/09/2020

Participa al concurs de les biblioteques “El meu arbre”

Compartir:

Les biblioteques es sumen de ple a la 5a edició de la Setmana de la Natura. Les biblioteques han representat simbòlicament el lema Natura és Salut a través dels arbres. 

Normalment les biblioteques públiques i els centres amb documentació ambiental de Catalunya (la Xarxa DocAmbCat) celebrem la Setmana de la Natura entre el 24 de maig (Dia Europeu dels Parcs) al 5 de juny (Dia Mundial del Medi Ambient), però degut a la pandèmia les dates s’han mogut del 3 a l’11 d’octubre, encaixant-hi també una altra efemèride prevista, el Dia Internacional de les Aus Migratòries el 10 d’octubre.

Per celebrar-ho, més de 50 biblioteques organitzaran activitats com ara xerrades, aparadors de llibres… per animar als usuaris a conèixer més coses sobre arbres i tot el que hi està relacionat.

 

Participa al concurs de les biblioteques “El meu arbre” i entra al sorteig de diversos premis!

Per fomentar la participació s’ha organitzat un concurs amb el sorteig de 3 premis proporcionats per establiments turístics i productors del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Per participar-hi, cal que es facin arribar fotos, poemes, dibuixos sobre el tema “El meu arbre“, ja sigui en sala a les biblioteques, per correu electrònic, o per mitjà de les xarxes socials, penjant-t’ho a Instagram, Facebook i Twitter (amb els hashtags #SetmanaNatura i #ArbresDocAmbCat i etiquetant també la vostra biblioteca). La data màxima per fer aportacions és l’11 d’octubre.

 

Un gran repertori de premis pels participants…

Totes les persones que participin a les activitats de les biblioteques durant la Setmana Natura i/o ens facin arribar o pengin fotos, poemes o dibuixos sobre arbres a Instagram, Facebook o Twitter, i ens facilitin les seves dades personals, entraran al sorteig de:

1r premi  
1 Nit a l’Hotel La Perla d’Olot amb esmorzar + 1 àpat per a 2 persones al Restaurant Font Moixina d’Olot + 1 cistella de productes de les explotacions de Fet al PNGarrotxa + 1 curs d’iniciació a la marxa nòrdica, per a una persona, de l’empresa Risum.

2n premi   
1 Nit a l’Hotel per a 2 persones a Cal Sastre de Santa Pau amb esmorzar, de diumenge a dijous (excepte festius) +1 cistella de productes de les explotacions de Fet al PNGarrotxa + 1 guiatge per la Garrotxa, per a 2 persones, amb l’empresa Fentours

3r premi  
1 Cistella de productes Verntallat de la Cooperativa SAT La Vall d’en Bas

 

Consulta les bases del concurs per més informació.

 

Tens dubtes? Pots escriure a info@setmananatura.cat