02/10/2020

Comença la 5a edició de la Setmana Natura!

Compartir:

Aquest cap de setmana comença la 5a edició de la Setmana de la Natura!

Ja saps a quina activitat participaràs? Al mapa de la web podràs trobar més de 190 activitats per apropar-te a conèixer, estimar i defensar la natura, la base de les nostres vides.

La crisi sanitària, social i econòmica que estem vivint posa de rellevància la relació directa de la salut de les persones amb la del nostre entorn.

Per això, ara més que mai, comptem amb tu per fer visible la necessitat d’implicar-nos col·lectivament per assegurar l’equilibri dels ecosistemes: la salut de l’aigua dels nostres rius, l’aire que respirem, la salut de les aus, els pol·linitzadors o la vida del sòl que ens proveeix d’aliments.

Tot i la situació de pandèmia en la que ens trobem, més de 170 organitzacions han sumat esforços per apropar-nos a la natura amb totes les mesures de seguretat necessàries. Per això les activitats d’enguany seran de petit format amb places limitades i algunes d’elles virtuals.

Escull la teva activitat

Podràs gaudir de sortides guiades pels parcs naturals de Catalunya en petits grups, xerrades virtuals per conèixer com participar amb les entitats ambientals, veure anellaments d’ocells, activitats d’educació ambiental per tota la família, conta-contes, exposicions de llibres de natura a les biblioteques… i molt més!

Mira i comparteix el vídeo promocional

El vídeo promocional de la Setmana Natura 2020 posa l’èmfasi en la tasca incansable de les entitats ambientals i les persones que hi participen per conservar la natura, la base de les nostres vides.

Es poden veure algunes de les accions de voluntariat que realitzen aquestes entitats per implicar les persones del territori en el coneixement i la cura del seu entorn natural, i els rostres de les persones que conformen aquestes entitats.

Comparteix-lo a través d’aquest enllaç: https://youtu.be/45xgZobNBnw

Participa a les xarxes socials amb #NaturaésSalut

Aquest any la pandèmia ha modificat completament les nostres vides, i ens ha fet entendre l’estret vincle entre la salut de les persones i la salut de la natura. Sense natura, no hi ha vida!

Comparteix a les xarxes socials la teva foto amb un cartell que digui #NaturaésSalut

Explica com vius aquesta relació i per què creus que és important conservar la natura.

Recorda enviar-nos la imatge a info@setmananatura.cat o etiqueta’ns a les xarxes socials a @SetmanaNatura perquè puguem compartir la teva fotografia!

 

Segueix-nos a les xarxes socials

Durant la Setmana, podeu seguir totes les activitats que es faran a través de les xarxes socials amb el hashtag #setmananatura.

També podeu seguir-nos a FacebookTwitter o Instagram al perfil @SetmanaNatura.

Per qualsevol dubte o suggeriment, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@setmananatura.cat i us informarem!

 

La Setmana de la Natura és una iniciativa de la Xarxa per a la Conservació de la Natura, i compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i de l’Obra Social “la Caixa” i la col·laboració de la Diputació de Barcelona.