Protecting Home – The non profit run

  • Informació
  • Ubicació

Protecting Home és un esdeveniment esportiu totalment solidari. És una experiència de còrrer i/o caminar a la natura, per tal de preservar-la. Tots els beneficis de la cursa seran destinats a les entitats Selvans i SOS Costa Brava.

Experiència esportiva 100% solidària, participant en aquesta aventura ens ajudes a aconseguir els recursos necessaris per finançar els projectes ambientals de Selvans i SOS Costa Brava.

Els nostres boscos primigenis i la costa es troben en perill. Perquè estimar també és cuidar, hem de protegir casa nostra. Protecting Home proposa un recorregut per descobrir d’un total de 200 km repartits en 6 etapes, que van des de Cantallops, resseguint la carena de l’Albera i la frontera francesa fins arribar la Costa i resseguir-la fins a Palamós. Pots escollir una, dues o les etapes que vulguis, inclús no cal que facis tota una etapa sencera, aquesta és una experiència solidària on cadascú tria el seu nivell. Des d’un senderista aficionat fins a provar de fer totes 6 etapes i fer l’ultra de la teva vida envoltat d’un paisatge impressionant.

El període de participació és del 18 de setembre al 13 de desembre.

Inscripcions: https://www.protectinghome.cat/inscripcions/

Més informació: protectinghome.cat

Observacions

Cal fer la inscripció amb dos dies d'antel·lació, per tal de tenir el temps suficient per gestionar l’alta a open trail traces i rebre el track per a participar.

Compartir: