Entrenament per l’UCM. Esport i biodiversitat.

  • Informació
  • Ubicació

Connectem amb l’esportista i aventurer Albert Bosch en la primera sessió de la #ComunitatUCM. Ens parlarà de perquè unir esport i medi ambient i, en particular com preparar-nos per córrer la UCM. Coneixerem 5 entitats dedicades a la biodiversitat a Catalunya.

Entrenar en companyia facilita que assoleixis els teus propòsits. És una oportunitat de fer nous amics i amigues, de conviure amb els que ja tens, i t’ajuda a mantenir el teu compromís amb els entrenaments.

Així que et proposem entrenar plegats. Et proposem trobar-nos, virtualment, i compartir tips esportius, ambientals, motivacionals. Fem #plogging, ens posem a punt esportivament, i anem connectant amb les entitats per les quals correrem.

Dimarts 6 d’octubre, a les 18 h, fem la primera trobada online de la Comunitat UCM.

Connectem amb l’esportista i aventurer Albert Bosch en la primera sessió de la #ComunitatUCM.

Acaba d’arribar de navegar tot l’Ebre en caiac: des de les fonts del riu, fins al delta. I ho  ha fet  amb un propòsit ambiental, per reclamar que a l’Ebre cal tractar-lo més bé. Així són les seves aventures, perquè, fa molt de  temps que l’Albert viu el vincle entre natura i esport. Quan corre, quan pedala, o quan rema.

L’Albert Bosch ens parlarà de perquè unir esport i medi ambient i, en particular com preparar-nos per córrer la UCM. Quines estratègies són les més adequades. Com podem alimentar la nostra motivació i la del nostre equip els mesos vinents?

Les entitats ens ajudaran a no perdre de vista la nostra missió.

Coneixerem què cal fer per protegir el litoral, i veurem com s’esforça el  Geven  a la costa de El Vendrell, a  Les Madrigueres, i La Sínia a la desembocadura del Gaià,  a la bonica costa d’Altafulla. Les praderies submarines de posidonia són claus per la salut del mar, però estan amenaçades: coneixerem com fa Posidonia 21 per protegir-les a Mataró. Els rius i boscos de ribera a Catalunya no gaudeixen d’un bon estat, i encara cal fer  molta feina de restauració ecològica dels hàbitats i les espècies: l’associació CEN actua als cursos d’aigua de les muntanyes de Prades.  Boscos de Muntanya treballa per la gestió sostenible dels boscos del Pirineu. També a muntanya, a l’Alt Berguedà, la Fundació Miranda treballa per la prevenció d’incendis i la connectivitat, en espais que són alhora santuaris de cavalls lliures.

Escriu-nos a info@ultracleanmarathon.cat.

Observacions

Escriu-nos a info@ultracleanmarathon.cat.

Compartir: