5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

  • Informació
  • Ubicació

A la 5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades redescobrireu tradicions, aprendreu a diferenciar plantes silvestres, hi jugareu, i fins i tot les cuinareu i tastareu!

La Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades és un esdeveniment únic! Està organitzada de forma voluntària pel Col·lectiu Eixarcolant, una entitat sense ànim de lucre que fomenta la recuperació (i adaptació a la realitat actual) dels usos corresponents d’espècies silvestres comestibles i varietats agrícoles tradicionals, com a eina per afavorir un model agroalimentari més sostenible, saludable i just, que proporcioni aliments de qualitat a l’abast de tothom, i que afavoreixi el desenvolupament sostenible de l’entorn rural.

En aquesta Jornada hi trobareu activitats per a tots els públics: tallers per adults i tallers familiars, xerrades, tasts, sortides etnobotàniques, activitats infantils, actuacions musicals, un dinar silvestre i una fira amb projectes que treballen amb plantes silvestres i pel territori!

Un esdeveniment únic que és possible gràcies a la implicació de tots els socis i sòcies de l’entitat, i voluntaris i voluntàries.

Observacions

Cal inscripció prèvia per mitjà de la pàgina web del Col·lectiu Eixarcolant.

Totes les activitats compleixen les mesures sanitàries i gairebé la totalitat es realitzen a l'espai exterior.

Compartir: