Setmana de la natura a l’Escola Martí Poch

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

A l’escola Martí Poch tindrà lloc entre el 5 i el 9 d’octubre del 2020 i per dur-la a terme hem organitzat activitats al centre i als voltants del poble per viure la Terra i conscienciar l’alumnat de la necessitat de conservar la natura i el territori.

Les activitats i propostes es realitzen al llarg de la setmana i l’escola s’ha organitzat per cicles. Cada cicle realitza propostes relacionades entorn la natura des de sortides, xerrades i visites d’experts, entrevistes, art, música, entorn, joc, descoberta, plantar a l’hort, replantar el jardí de l’escola, ciència i experiments, projecte d’estudi del Riu Francolí, lectures de poemes entorn aquesta temàtica, visita i tallers al Museu de la Vida Rural i observació i estudi d’arbres.

Observacions

Adjuntem web de l'escola on hi trobareu l'enllaç del cartell, i properament també hi podreu veure l'article on s'explicarà l'organització i activitats realitzades de la setmana de la natura 2020 com a escola verda: https://agora.xtec.cat/ceip-marti-poch/infantil/setmana-de-la-natura/ 

Compartir: