Biohabitabilitat a casa, edificis saludables

  • Informació
  • Ubicació

Xerrada-taller virtual per descobrir com la Natura pot condicionar negativament la nostra salut a casa i com solucionar-ho

EDIFICIS POSITIUS

Edificis Positius és una iniciativa de la cooperativa d’iniciativa social i sense ànim de lucre TSR Territori Socialment Responsable, que aborda el canvi de paradigma en la participació de les persones en els espais de proximitat per passar d’administrar un edifici a liderar-lo, posant la persona en el centre. Es tracta de promoure una nova forma de participació social que apodera les persones residents als edificis per tal que des de la comunitat de veïnatge es construeixin espais de cooperació, solidaritat, ajuda mútua i sostenibilitat social i ambiental dins el propi edifici, i se’n beneficiï la seva proximitat i el seu barri. Des d’aquesta iniciativa volem fer dels edificis uns espais més saludables, tenint en compte la NATURA.

 

LA BIOHABITABILITAT ALS EDIFICIS POSITIUS

Des d’Edificis Positius i en col·laboració amb l’Enginyer de Camins, Canals i Ports i Geobiòleg Carles Surià, promovem els estudis de Biohabitabilitat a les nostres llars per detectar possibles afectacions a la salut provocades per causes naturals i artificials. Amb aquesta xerrada-taller podreu conèixer quines són les causes, naturals o artificials, que poden provocar símptomes com l’insomni, la depressió, la fatiga, el mal de cap, la infertilitat i, en general, la pèrdua de benestar. També podreu fer preguntes i rebre consells per millorar l’espai i la vostra salut.

Observacions

La xerrada-taller virtual es farà mitjançant la plataforma Zoom i tindrà una primera part explicativa i una segona part d'interacció amb la participació de les persones inscrites, que poden participar des de casa seva, tant de forma individual com en família.

Cal fer inscripció prèvia a info@edificispositius.cat per rebre les instruccions i clau d'accés.

També us podeu inscriure  a través d'aquest formulari.

Compartir: