Proves del joc plastiXnatura

  • Informació
  • Ubicació

Els participants faran les primeres proves del prototip del joc de taula del projecte plastiXnatura, que té com a objectiu educar i sensibilitzar sobre la problemàtica de la contaminació per plàstic a la natura.

Els plàstics són essencials per al nostre benestar però no els gestionem gaire bé i tenen efectes molt negatius sobre la biodiversitat, el paisatge i la nostra salut. El projecte plastiXnatura té l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania, les empreses, les administracions i els centres educatius per tal que adoptin mesures per reduir la contaminació per plàstics a la natura i minimitzar així els seus impactes.

Aquest projecte inclou activitats d’educació i sensibilització com tallers participatius, actuacions de recollida de residus gamificades amb voluntariat, l’edició d’un joc de taula i difusió.

El joc, encara en fase de prototip, està pensat per tots els públics a partir de 6 anys i poden jugar de 2 a 5 jugadors. L’objectiu és sensibilitzar la població i recollir tots els plàstics que s’han abocat a un espai natural.

Per participar a l’activitat, cal escriure a info@assoc-cen.org

Observacions

En aquesta activitat es faran les primeres proves obertes en versió digital. Es calcula una durada màxima d'una hora.

Cal indicar l'horari disponible a la inscripció per poder fer els grups:

Dissabte 3 o diumenge 4 d'octubre de 10:00 a 20:00 h.

Compartir: