Comparteix les teves observacions

  • Informació
  • Ubicació

Per cinquè any consecutiu, COMEI proposa compartir les observacions de biodiversitat a través de la plataforma iNaturalist. Totes les observacions són compartides amb la comunitat científica de tot el planeta per millorar el coneixement de la fauna i la flora amb la qual convivim.

Et convidem a compartir les teves observacions de la biodiversitat amb tota la comunitat científica participant en un projecte d’abast mundial incorporant les teves dades a iNaturalis (https://www.inaturalist.org/projects/setmana-de-la-natura-2020 ) participes a un projecte de Ciència Ciutadana amb més d’un milió d’observadors, els quals han aportat més de 50 milions de citacions de prop de 300.000 espècies de tot el planeta.

A Catalunya, els prop de 5.000 observadors que utilitzen iNaturalist han aportat prop de 75.000 observacions d’unes 7.000 espècies.

Totes les observacions efectuades a iNaturalist al llarg de la Setmana de la Natura es podran veure agrupades el que ens permet conèixer molt més sobre la biodiversitat del País.

Surt, respira, observa… i comparteix!

Observacions

Els infants poden utilitzar l'aplicació Seek https://www.inaturalist.org/pages/seek_app amb la qual no és necessari compartir les dades a la xarxa. D'aquesta forma, mentre es diverteixen aprenen més sobre la natura que ens envolta.

Compartir: