Plantada a la zona verda Mediterrània

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

Plantada amb espècies autòctones i adaptades a clima litoral i col·locació d'hotels d'insectes en diferents ubicacions amb alta biodiversitat de la zona portuària.

Plantada de centenars d’exemplars de tamarius, vitex, baladres, plantes aromàtiques i gramínies mediterrànies per fomentar la biodiversitat de la zona portuària i completar la millora d’un espai industrial que s’està recuperant donant fertilitat al sòl i regenerant les comunitats vegetals pròpies de l’ecosistema litoral mediterrani.

A més a més, es col·locaran 6 hotels d’insectes, 2 per tot tipus d’insectes i 4 per abelles, amb l’objectiu de fomentar la presència de pol·linitzadors i fauna auxiliar autòctona.

Observacions

L'activitat també es contempla com a iniciativa solidària ja que es realitzarà amb la col·laboració d'un Centre Especial de Treball i treballadors de la pròpia Autoritat Portuària de Tarragona (APT).

Degut a la situació d'alt risc de contagi de Covid actual, la participació a l'activitat està restringida al personal del Centre Especial de Treball i de l'APT per tal de minimitzar la concentració de persones.

Compartir: