Biciescola

  • Informació
  • Ubicació

La Biciescola és una activitat on formem de manera pràctica i teòrica als futurs ciclistes, acompanyant-los en tot el procés d’aprenentatge i fer d’ells i elles usuaris de la bicicleta independents i responsables.

Acompanyem als nostres alumnes des de la primera presa de contacte amb la bicicleta fins a moure’s de manera segura i responsable per la ciutat. En aquest sentit, gràcies a experiències passades i d’altres entitats, sabem que aquesta activitat té un fort impacte sobre certs col·lectius, com són les dones i, específicament, aquelles majors de 45 anys físicament poc actives.

La bicicleta és un dels mitjans de transport més respectuosos amb la natura i curós del medi ambient, per això des del BACC en promovem el seu ús. Podeu aprendre amb nosaltres a anar en bicicleta, i les pautes per moure’s de manera segura i responsable per la ciutat. Veniu a la BICIESCOLA durant la Setmana de la Natura.
En les primeres sessions veiem les parts de la bicicleta i aprenem a dominar l’equilibri, l’arrencada i el pedaleig. A continuació treballem les habilitats bàsiques com l’ajustament i postura de la bici i domini general de la bicicleta: mirar cap els costats, frenar, esquivar obstacles, girar, etc. Paral·lelament treballem durant els tallers els coneixements teòrics de circulació en ciutat i fem simulacions en un circuit dins d’una zona tancada al trànsit. Finalment, quan els usuaris ja es troben en un estat més avançat els fem circular per ciutat.

Observacions

Per participar d'aquesta activitat cal apuntar-se prèviament a la web del BACC. Places limitades.

 

Compartir: