Restart Party

  • Informació
  • Ubicació

Una Restart Party és un esdeveniment públic en el qual voluntaris amb habilitats tècniques ajuden a les persones assistents a aprendre a reparar els seus aparells elèctics i electrònics espatllats,

En el marc del Dia Mundial del Medi Ambient, Restarters Bcn i l’Espai Jove la Fontana organitzen una Restart Party. És un esdeveniment públic en el qual voluntaris amb habilitats tècniques ajuden a les persones assistents a aprendre a reparar els seus aparells elèctics i electrònics espatllats, L’ambient és relaxat, lúdic, comunitari, de manera que les persones que esperen a que les atenguin, poden picar alguna cosa i prendre un refresc, conversar entre elles o conèixer més sobre el projecte.

Al final, l’objectiu d’una Restart Party és que les persones assistents prenguin consciència que els aparells es poden reparar i de com de fàcil pot arribar a ser en alguns casos allargar la vida dels nostres dispositius. Sensibilitzar-se, per tant, del gran estalvi econòmic i ecològic del que podem ser responsables.

Observacions

Cal inscripció prèvia en aquest formulari.

Compartir: