Begur Sotaigua

  • Informació
  • Ubicació

Begur Sotaigua 2017, és una finestra oberta al mar que inclou una fira de submarinisme i un gran nombre d'activitats aquàtiques i subaquàtiques, organitzades per a mostrar i gaudir de la bellesa I l’entorn marítim de la Costa Brava.

A Begur Sotaigua podreu participar i realitzar moltes activitats relacionades amb el mar, batejos de submarinisme a Aiguafreda, sortides d’esnorkel a la zona de Ses Negres, passejos en vaixell pel litoral begurenc a on descobrireu detalls únics, històries i secrets d’un dels paratges més salvatges de la Costa Brava.
Com cada any tindrem la sort de poder fer la immersió extraordinària per a la neteja del fons marítim de la Reserva natural de Ses Negres, podreu sumar-vos a l’esmorzar de pescadors i gaudir d’un bon àpat acompanyat de cançó de taverna, i la mainada trobarà tallers infantils, pallassos i màgia que els deixaran bocabadats.

L’Escola de Mar continua sent un dels principals objectius de l’Associació Sotaigua, amb la intenció que es converteixi en una activitat escolar més, atorgar-li la importància que es mereix com a base de l’educació dels nens, és per això que encetarem el cap de setmana festiu amb els nens de les escoles de Begur i Esclanyà practicant activitats a peu de platja, concursos de dibuix i projeccions de cinema.

 

Observacions

Les activitats són per a tota la família, els batejos de submarinisme son per a nens de a partir de 8 anys d'edat. Hi ha activitats gratuïtes i de pagament a uns preus molt especials.

L'horari de la fira de submarinisme és de 10 a 20h a la Plaça Estava i Cruanyes de Begur.

Compartir: