Aquesta Primavera, Regals de la Natura a Palamós

  • Informació
  • Ubicació

Un seguit d'activitats destinades a tota mena de públic per aprendre i gaudir de la natura que ens envolta. Des de tallers de confitures, xerrades sobre les abelles amb tast de mels final, el·laboració d'ungüents medicinals o creació de centres de taula amb flors de primavera!

AQUESTA PRIMAVERA….REGALS DE LA NATURA…A PALAMÓS

– Dissabte 29 d’Abril a les 10h a Can Pere Tià

“Decorem casa nostra amb flors de primavera”. Aprendrem a recol·lectar flors i a crear centres de taula per a la llar.  A càrrec de Laia Garroset.

Dissabte 6 de Maig a les 10h a Can Pere Tià

“Taller de Confitures i Gelees amb fruites de Primavera”. A càrrec de Museu de la confitura de Torrent.

– Dissabte 27 de Maig a les 10h a Can Pere Tià

“Usos medicinals i culinaris de les plantes del nostre entorn”. Sortida pràctica per elaborar ungüents medicinals amb les plantes que trobem. A càrrec de Carme Bosch.

Dissabte 3 de Juny a les 10h a Can Pere Tià.

“La mel, les abelles i el canvi climàtic”.  Xerrada i demostració pràctica de com funciona el món de les abelles amb un tast de mel final.  A càrrec d’Alex Sirera. 

– Diumenge 4 de juny. Neteja del litoral marí de Palamós.

 Cal inscripció prèvia. Neteja amb kayak: Kayaking Costa Brava – 972773806. Neteja a peu a naturapalamos@gmail.com  

– Concurs d’instagram “Fotografiem la primavera” amb el #primaverapalamos2017 / Bases del concurs al Facebook “NaturaPalamos” / Premi per la millor fotografía: Dues places directes en alguna de les tres sortides amb kayak que s’organitzen a l’estiu des de l’Àrea de Medi Ambient. Consulteu les bases del concurs al Facebook de NaturaPalamós.

 

Totes les activitats són gratuïtes. A totes cal una inscripció prèvia a través del correu naturapalamos@gmail.com. Per més informació sobre les activitats podreu trucar al 618 85 41 07. L’ajuntament de Palamós es reserva el dret de modificar i anul·lar qualsevol aspecte relacionat amb les activitats publicitades, les vacants i el calendari que es publica.

Compartir: