KISS BARCELONA 2017

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

Programa de la Federació Internacional del Motociclisme amb objecte de sensibilitzar en els valors de la sostenibilitat a l'esport i que Circuitcat acull durant el Gran Premi de Moto GP sumant la celebració del World Environmental Day amb el lema "Conecta amb la Natura" en el marc de la seva gestió ISO 14001 3C "Consciència, compromís i coherència).

L’any 2008 Circuitcat va ser el primer circuit de velocitat del mon en certificar-se en la ISO 14001 i recentment també el primer en renovar-la en la seva nova versió 2015.

En base a la seva Política de compromís en la sostenibilitat la gestió s’ha dedicat a la millora continua en tots els aspectes ambiental en especial en procurar una Mobilitat sostenible i la minimització del Soroll i alhora els objectius de Residu Zero i Emissió Zero.

L’any 2012 va crear la Plataforma Green Meeting Point amb objecte de sensibilitzar a tots els stakeholders e involucrar-los en totes les accions sostenibles (FIM Environmental Award 2012 i 2016) durant els events esportius anuals,

L’any 2017 KISS Barcelona és el conjunt d’accions de sensibilització que es realitzen durant el Gran Premi de Moto Gp.

Durant l’event la realització de les diferents activitats d’enguany promouran la Conexió amb la Natura dels espectadors fent-los gaudir del Bosc del Circuit, extensió de més de 20 ha amb aproximadament 6000 espècies vegetals i engrescant-los a un concurs de fotografia.

L’acte d’inauguració KISS Barcelona protagonitzat per Marc Marquez, embaixador mediambiental de la FIM, i els nens de Plant for The Planet , serà la plantació d’un arbre propi de la comarca del Vallés.

Durant l’event es disposarà d’un punt d’informació a on es difondran les iniciatives: Plant for The Planet i Setmana de la Natura, així com s’informarà de la varietat d’espècies del Bosc Del Circuit.

També es disposarà de dibuixos a la Zona KIDDS amb conexió a la natura (Pilarin Bayes).

Altrament:

  • Sensibilització en mobilitat sostenible: Bici, Autobus (Sagalés 25% flota sostenible) renfe, cotxe compartit i vehicle elèctric (disposant de punt de recàrrega)
  • Menjar Km 0 (Conveni amb Gastronomia del Vallés)
  • Reducció dels residus en origen (Stop Food Waste a tots els bar, Gots reutilitzables i donació dels excedents de menjar al menjador social el Xiprer), Valorització amb Ecoembes, i personal de neteja permanentment cuidant les green arees.
  • Concurs de Dibuix nens escola Barcelona. FIM RIDE GREEN
  • Amenització amb cultura local: Castelleres i Batucada.
  • Participació de UNEP, FIM, DORNA E IRTA, INTERLIMP-SIRSA, VALORIZA I GASTRONOMIA DEL VALLÉS.
  • https://www.youtube.com/watch?v=eOO8TPs?rYc

Compartir: