Naturalment, Santa Maria

  • Informació
  • Ubicació

Jornada naturalista els dies, 2, 3 i 4 de juny, per l'entorn de Santa Maria de Martorelles. Exposicions, xerrades, sortides i projectes al voltant de la natura per ajudar-nos a obrir el ulls, ser conscients i conèixer la natura que ens envolta. Programa consultable a WWW.santamariademartorelles.cat

Essent com és, Santa Maria de Martorelles, un municipi ubicat al Parc Natural de la Serralada Litoral, en un entorn majoritàriament natural i agrícola, els seus habitants han de ser conscients del que tenen i del que són. Per ser conscient, has de conèixer, i per conèixer t’han d’ensenyar i tu has d’obrir els ulls. Aquestes jornades tenen aquests dos objectius, ensenyar i ajudar a obrir els ulls.

Ensenyar és mostrar el que tens a l’abast, també és donar les eines per intuir el que fins ara no has sigut capaç d’entendre. Conèixer l’entorn i distingir les espècies que hi cohabiten, per donar-li valor i així respectar-nos. Fer un zoom i arribar a veure detalls que fins ara se’ns escapaven perquè no teníem la lent adequada. Es tracta també de crear un marc ideal per poder explicar la importància de l’existència del Parc Natural.

Això és el que volem desenvolupar amb aquest projecte, encendre les guspires per a que infants, joves i adults despertem el cuquet del coneixement de l’entorn natural.

Programa consultable a www.santamariademartorelles.cat

Compartir: