Viatja amb en Julià a l’Amazones d’Equador

  • Informació
  • Ubicació

A través de l'experiència viscuda, fotografies i videos d'en Julià, descobrirem un centre de rescat de fauna salvatge en plena selva de l'Amazones d'Equador.

Sisena “Trobada Animal” de l’any, coincidint amb la Setmana de la Natural, viatjarem a l’Amazones amb Julià.
Després de dos llargs viatges a la selva amazònica, ha plasmat en una presentació fotogràfica tota aquesta experiència personal i professional.
Coneixerem el treball realitzat durant un any en un centre professional de rescat i rehabilitació de fauna salvatge, situat al Parc Nacional Llanganates a l’Amazones equatorià.
La finalitat principal d’aquesta trobada és l’acostament dels participants a la selva, coneixent les seves característiques, la problemàtica ambiental, i les incògnites que comprèn. Després d’aquesta breu introducció, s’explica la procedència dels animals rebuts al centre, majoritàriament del tràfic il·legal d’espècies.
Finalment, es descriuen les funcions i els objectius del centre explicant els processos de rehabilitació dels animals, els alliberaments realitzats, i estudis de recerca i recerca amb resultats únics i imatges realment impactants.
En conclusió, és una gran oportunitat per poder aprendre sobre el medi ambient a nivell global, sentir-se a la selva i veure els animals més salvatges i perillosos del planeta d’una forma molt diferent i especial. Us esperem!!!

Julià Rodríguez Blanco, és tècnic Superior en Educació i Control Ambiental i Auxiliar Tècnic de Veterinària, col·laborador i educador ambiental a l’associació animal latitude.

LA SONORA DE GRÀCIA, Riera Sant Miquel 59, barri de Gràcia.
Com arribar: FFGC Gal·la Placídia, Metre Diagonal, autobusos H8, V17, 87, 114, 22, 24, 6, 33, 34.
No es reserven cadires, recordem que l’aforament és limitat així que no arribeu tard! 🙂

Observacions

No es reserven cadires, recordem que l'aforament és limitat així que no arribeu tard! :)

Compartir: