Iniciació a l’observació de fauna i flora de la Selva de Mar

  • Informació
  • Ubicació

Visita guiada familiar pels entorns de la Selva de Mar, en ple Parc Natural del Cap de Creus, per aprendre a observar la natura que ens envolta. Ens fixarem en les plantes mediterrànies, en les seves flors, en el cant dels ocells i rastres dels animals.

Visita guiada familiar pels entorns de la Selva de Mar, en ple Parc Natural del Cap de Creus, per aprendre a observar la natura que ens envolta. Durant l’itinerari, passarem per olivars, camins antics, pinedes i suredes. Així que ens fixarem en les plantes mediterrànies, en les seves flors, en el cant dels ocells i rastres dels animals.

Aquesta és una primera aproximació a la natura com a un element complex i alhora apassionant. Parlarem de les relacions entre éssers vius i el medi. Aprendrem a escoltar i a mirar. Ideals per les famílies amb ganes de natura.

Aquesta activitat s’engloba dins una programació que organitza l’Associació cultural de la Selva de mar, que s’anomena LA SELVA FLORIDA, on, entre d’altres, hi col·labora el Parc Natural del Cap de Creus.

El recorregut és d’uns 3 kms.

Observacions

Es poden portar prismàtics.

Compartir: