PETITS GEGANTS: Plantem els gegants

  • Informació
  • Ubicació

Sobre el terreny, immersos en l'estat més salvatge de la natura urbana, capturarem el moment mitjançant la il·lustració científica

 

Plantem els gegants és la tercera i última activitat d’un cicle anomenat Petits gegants en el que crearem, decorarem i plantarem uns tòtems fets amb material reutilitzat i per posar en valor la biodiversitat de la ciutat.

 

PETITS GEGANTS

Què passa quan deixem que la natura s’apoderi de la ciutat? Amb el lema “Let it Grow” coneixerem quines iniciatives promouen un creixement espontani del verd urbà.

A càrrec d’Il·lustraciència. En el marc de la Festa de la Ciència, la Setmana de la Natura i el Dia Mundial del Medi Ambient.

 

Construïm els gegants  – Activitat familiar  

Dissabte 13 de maig, de 10.30 a 13.30 h

Amb materials reutilitzats farem uns tòtems que serviran per fer visible la gran tasca que fan els petits herois de la natura de la nostra ciutat.

A càrrec de l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol.

Vestim els gegants

Dissabte 27 de maig, de 10 a 14 h

A la Festa de la Ciència donarem vida als tòtems tot descobrint el valor de la biodiversitat urbana i la importància dels pol·linitzadors.

 

Plantem els gegants

Dimecres 7 de juny, de 18 a 20 h

Sobre el terreny, immersos en l’estat més salvatge de la natura urbana, capturarem el moment mitjançant la il·lustració científica.

Observacions

Totes les activitats són gratuïtes amb places limitades.

Inscripcions a ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol/inscripcions. Es podrà inscriure fins a un màxim de dues persones alhora, excepte a les activitats per a famílies, en què es podrà inscriure una unitat familiar amb un màxim de dues persones adultes.

Per a més informació, contacteu amb La Fàbrica del Sol.


Compartir: