Aprèn a fer la teva llibreta reciclada

  • Informació
  • Ubicació

Taller de reciclatge de paper i enquadernació

Avui en dia, quan parlem de natura, no només hem de fixar la mirada en observar-la i gaudir-la, sinó que hauríem d’intentar preservar-la. Això es pot fer de moltes maneres i el nostre dia a dia n’és una. Existeix una responsabilitat col·lectiva, una institucional, però també una individual de la qual podem ser més que partícips, podem ser actores.

Per això, proposem aquesta activitat com una manera més d’activar aquesta acció i responsabilitat envers la natura fent un reciclatge conscient de tots els papers que anem utilitzant en el nostre dia a dia.

Quants papers llencem quan ens hem equivocat en escriure? O al retallar una imatge? I els papers de sota les caixes de verdura al mercat? I quan imprimim alguna cosa que està malament? O fem un dibuix que no ens agrada? En aquest taller, no els llençarem a la paperera, sinó que els hi donarem vida fent un taller d’aprofitament i reciclatge de paper.

Aprendrem una tècnica senzilla d’enquadernació per ajuntar-los i en sortirem amb una llibreta reciclada preparada per ser utilitzada per prendre apunts, dibuixar o fer la llista de la compra.

Observacions

Si hi participa algun infant, ha de tenir mínim 10-12 anys i estar acompanyat d'un adult durant tota l'activitat.