Aplec dels 4 Rius

  • Informació
  • Ubicació

La festa per reivindicar el nostre patrimoni fluvial!

L’Aplec dels 4 Rius és una festa en format de reivindicació cívica del nostre patrimoni fluvial, tant a nivell natural, com cultural i social, amb la intenció que a poc a poc es consolidi com a un acte estable a la ciutat de Girona. El caràcter de l’aplec vol ser festiu i participatiu, amb activitats de caire educatiu i de sensibilització dirigides a tothom, però també amb algunes activitats lúdiques i d’entreteniment.

​Aquest any 2024 l’Aplec serà el cap de setmana de l’1 i 2 de juny, i estarà inclòs dins els actes de la Setmana de la Natura (22 de maig al 5 de juny).

El programa, encara per tancar, incorporarà activitats de tots tipus: tallers naturalistes, manualitats, sortides guiades, passejades, voluntariats, música, una arrossada popular… i com sempre, amb la col·laboració d’altres entitats gironines i entitats vinculades a la natura.

​L’Aplec forma part de les activitats del projecte GiroNat – Gir cap a la renaturalització per una Girona més resilient i saludable; amb el suport de Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO), en el marc del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia (PRTR), finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Observacions

Per a més informació sobre l'esdeveniment podeu consultar la web: www.aplec4rius.cat