Passejada “És viable la restauració ecològica al delta de la Tordera?”

  • Informació
  • Ubicació

El geògraf Jordi Torallas ens guiarà en aquesta passejada que s'iniciarà a les 9h a la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls i on recorrerem la vora de la Tordera per conèixer les possibilitats de restauració ecològica del delta de la Tordera. Cal inscripció prèvia a b.palafolls.em@diba.cat.

Amb motiu del Dia Europeu dels Parcs i de la Setmana de la Natura, organitzem una passejada a la vora de la Tordera per conèixer les possibilitats de restauració ecològica del delta de la Tordera, un espai d’altíssim valor natural, però també econòmic i social. Podrem conèixer sobre el terreny l’estat actual de les actuacions que es van dur a terme fa més d’una dècada al gorg de Xon Puig; la ribera del riu després del Glòria; i les basses de nova creació, tot just entrar al terme de Malgrat de Mar.

A càrrec del geògraf Jordi Torallas, ens trobarem a la Biblioteca Enric Miralles, a les 9h i acabarem cap a les 12h. El recorregut total és de 3 quilòmetres, totalment planer, i és recomanable portar calçat adient, aigua, i tot el necessari per protegir-se del sol.

Cal inscripció prèvia a b.palafolls.em@diba.cat

Compartir: