Jornada d’erradicació de plantes invasores al Parc Natural de Cap de Creus

  • Informació
  • Ubicació

Jornada d'arrencada de plantes invasores al Parc Natural de Cap de Creus adreçada a tots els públics. Anima't a participar i dona un cop de mà a la natura!

BIOSFERA, Associació d’Educació Ambiental, amb el Suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya dur a terme el Projecte INVACAT 2.0 “Les espècies exòtiques invasores en els ecosistemes naturals de Catalunya: sensibilització ambiental i campanyes d’erradicació”.

Aquest projecte té l’objectiu de donar a conèixer quines espècies de flora i fauna invasora tenim a Catalunya i les problemàtiques mediambientals, socials, econòmiques i de salut que generen aquestes espècies a casa nostra. Alhora el projecte també té com a objectiu millorar l’estat ecològic de l’entorn natural del Parc Natural de Cap de Creus erradicant part de les plantes invasores que s’hi troben establertes, com ara l’ungla de gat, per fomentar la conservació de les plantes autòctones de l’indret.

Observacions

A les jornades d'erradicació de plantes invasores es repartirà entre els participants un petit refrigeri (ampolla d'aigua petita, beguda isotònica i barreta de cereals).

Compartir: