Bicicletada/caminada escolar a l’entorn del riu Gurri

  • Informació
  • Ubicació

La 24a bicicletada/caminada escolar que organitza l’Ajuntament de Vic per alumnes de primària de les escoles de la ciutat i fins a l’entorn del riu Gurri, on es desenvolupen activitats relacionades amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient.

Recorregut  amb bicicleta o a peu, dels alumnes de 5è i 6è de primària que van des del centre educatiu fins al punt de trobada: el riu Gurri, on es duen a terme activitats de descoberta de l’entorn natural, a través de tallers d’educació ambiental i coneixement de peixos i ocells.

La jornada està organitzada per les àrees de Medi Ambient, Educació, Participació, Civisme i Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Vic amb la col·laboració del Grup d’Anellament de Calldetenes i del Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis.

Observacions

Aquesta acció forma part de les activitats que s’organitzen des de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Vic (XESVIC), de la qual formen part la majoria de centres educatius de la ciutat i que treballa per educar i formar en el coneixement del medi, el seu respecte a nivell curricular i buscant la seva complicitat en la transformació de la nostra societat davant de la crisi climàtica.

Compartir: