Passeig ornitològic i anellament a la Vall de Pomar

  • Informació
  • Ubicació

Passejada circular per boscos, prats i matollars, per intentar descobrir i conèixer alguns dels ocells nidificants en els diferents ambients del parc.

La biologia, l’ecologia i la identificació dels ocells, tan morfològica com pels seus cants, seran una part important de la sortida.

No oblideu la càmera fotogràfica; podreu participar en el X Concurs de Fotografia Digital del Parc. Les vostres fotografies es podran lliurar fins al 2 de juny. Més informació a: parcs.diba.cat/web/marina/concurs-fotos.

Per a més informació consulteu aquest enllaç.

Observacions

Reserves: es faran a partir de 10 dies abans de l’activitat i segons l’ordre d’inscripció. A menys que quedin places lliures, es limitarà a sis el nombre de participants per inscripció i cada persona podrà participar en un màxim de tres activitats anuals.

Informació i inscripcions: cal fer la inscripció prèvia a l’Oficina del Parc de la Serralada de Marina (feiners, de 10 h a 13 h), tel. 933 956 336.

Punt de trobada: es concretarà en fer la reserva.

Recorregut: 4 km / Dificultat: baixa / Gossos: no

Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, es posposarà a un altre dia a criteri de l’organització. Cal dur calçat adequat, roba còmoda, aigua i, de manera optativa, prismàtics.

Compartir: