Taller de tintes vegetals

  • Informació
  • Ubicació

Activitat creativa d'obtenció i tractament de tintes naturals d'origen vegetal de la mà de simBIOsis projectes

Imiten les pintures sintètiques els colors de la natura? Per què no extraiem els colors de manera natural? Quin impacte ambiental tenen aquests processos? Podem apostar per un altre model d’aprofitament i decreixement? Quins processos passen les tintes fins que arriben a les nostres mans? Com poder reduir el consum i creixement per sobre les possibilitats del planeta?

Aquestes són algunes de les preguntes que ens anirem fent durant el taller de les tintes vegetals. Reflexionarem sobre el seu ús, parlarem sobre com podem arribar aconseguir aquestes tintes i les diferents maneres de tractar-les i, finalment, ho durem a la pràctica a través del paper i una instal·lació de colors a la natura. Podrem aprendre, reflexionar i passar a la pràctica transformant de manera positiva l’entorn a través d’una actuació efímera. Serà un taller de dues hores on barrejarem un taller dirigit amb un espai de lliure circulació i creació i, al final, hi haurà l’opció que cada participant es pugui dur a casa una part del que hem fet juntes.

Taller pensat per adults i infants.

Observacions

Serà recomanable inscriure's prèviament a fi de preparar el material de l'activitat mitjançant el formulari que facilitarà l'ajuntament. Podeu contactar prèviament amb l'adreça de contacte.

Compartir: