Creem un herbolari i animalari

  • Informació
  • Ubicació

Activitat creativa d'observació i de dibuix del nostre entorn natural de la mà de simBIOsis projectes

Diem i fem moltes coses a la natura: vaig a fer esport, anem a explicar-la en detall, anem a explotar-la, vaig a desconnectar de la ciutat… Poques vegades ens parem a mirar i entendre allò que veiem sense molta més ajuda que alguna petita referència d’algun llibre o només amb la nostra mirada. Podem interpretar a través del que veiem amb els ulls, sentim amb el tacte o olorem amb el nas? Podem estar a la natura des d’una altra postura? Durant el taller aprendrem a mirar-la, contemplar-la i observar-la per descobrir, a poc a poc, què és allò que veiem i plasmar-ho a la nostra manera.

El taller consistirà a construir un gran herbolari i animalari conjunt del nostre entorn fet a través del que observem. Per fer-ho tindrem un gran llibre per anar dibuixant i apuntant el que veiem. Un cop fet el nostre petit estudi d’observació, ajuntarem tots els dibuixos dins el llibre. Aquest serà l’herbolari i animalari fet per la gent del poble. La idea és cedir aquest llibre a la biblioteca perquè es pugui consultar i completar si algú es va animant.
El taller durarà dues hores i serà un taller obert a tota la gent que pugui anar venint. Un espai de lliure circulació on passaran coses i es podrà anar transitant i movent-se.

Taller pensat per infants i adults.

Observacions

Ens trobarem a la Plaça de l’Ajuntament i des d’allà ens mourem fins al Vernedot on establirem el centre de l’activitat movent-nos pels voltants.

Compartir: