Viu la ciència ciutadana

  • Informació
  • Ubicació

Aquesta jornada gratuïta coorganitzada per l'Institut Català d'Ornitologia (ICO) i el Museu de Ciències Naturals de Granollers, pretén ser un punt de reunió de diferents projectes de ciència ciutadana centrats en el seguiment de la fauna autòctona del nostre territori. Volem apropar els diferents projectes i espècies a tota la ciutadania i animar a tothom a participar-hi tot aprenent el seu funcionament.

La jornada constarà d’una fira a la Rambla Dr. Pearson de Tremp on hi haurà representats els diferents projectes als quals els ciutadans poden participar com a voluntaris. Al llarg de tot el dia cada projecte farà una sortida al camp per descobrir les espècies més abundants de cada grup estudiat a la zona de Tremp, i en la que s’ensenyarà la metodologia, resultats i funcionament de cada projecte.

Enllaç a la jornada: http://www.ornitologia.org/ca/Activitats/jornades/ciencia_ciutadana.html

Observacions

Fira:Dissabte 28 de Maig de 10:00 a 20:00. Vine a conèixer els projectes de ciència ciutadana de l'ICO i el Museu de Ciències Naturals de Granollers

Activitats: Totes les activitats són gratuïtes i no serà obligatori un registre previ. Esteu interessats en participar? El dia 28 de Maig apropeu-vos a la fira a la Rambla Dr. Pearson de Tremp a l'hora indicada per cada activitat, us estarem esperant!

ATENCIÓ!⚠️ La sortida de ratpenats és el divendres 27 de Maig.

De cara a fer previsió de la participació esperada us recomanem escriure a socc@ornitologia.org indicant a quina sortida us agradaria participar o si voleu més informació de la jornada.

Horari de les activitats:

Divendres 27 de Maig 

20:30h - Seguiment de ratpenats

Dissabte 28 de Maig

8:00 a 10:00 Seguiment de petits mamífers (SEMICE)

10:15 a 11:15 Cens d'oreneta cuablanca (Projecte Orenetes)

10:15 a 11:15 Cens d'oreneta cuablanca (Projecte Orenetes)

17:00 a 18:00 Simulacre de revisió de caixes niu per a ratpenats

18:15 a 20:15 Seguiment d'ocells comuns de Catalunya (SOCC)

Cada activitat començarà a la fira a la Rambla Dr. Pearson de Tremp a la hora indicada, per més informació de cada activitat visiteu el web: http://www.ornitologia.org/ca/Activitats/jornades/ciencia_ciutadana.html.

Us esperem!

 

Compartir: