Taller “Balcons verds. La biodiversitat a casa teva”

  • Informació
  • Ubicació

El taller ens proposa crear als nostres balcons, terrasses o jardins, un punt verd que fomenti la biodiversitat d’espècies animals dins dels nuclis urbans., i que a més d’embellir amb plantes i flors els nostres espais privats, ajuda a augmentar les poblacions d’insectes pol•linitzadors.

El dijous dia 26 de maig es realitzarà al Museu de les Terres de l’Ebre el taller “Balcons verds. La biodiversitat a casa teva”. L’activitat organitzada pel Museu de les Terres de l’Ebre, l’Ajuntament d’Amposta i el Campus Extens de la URV a Amposta, està impartida per de Toni de la Torre, tècnic de medi ambient de la URV. Aquest taller està inclòs dins de les activitats que en motiu de la Setmana de la Natura es celebren a Amposta.

El taller ens planteja la proposta de crear a casa nostra, als nostres balcons, terrasses o jardins, un punt verd que fomenti la biodiversitat d’espècies animals dins dels nuclis urbans. Amb l’arribada de la primavera i del bon temps trobem el moment idoni per a la realització d’aquesta iniciativa, que a més d’embellir amb plantes i flors els nostres espais privats, ajuda a augmentar les poblacions d’insectes pol·linitzadors que són fonamentals per a la vida al nostre planeta i que en els darrers anys estan sofrint una forta davallada.

Amb aquest objectiu el ponent ens explicarà la importància de les zones verdes en la biodiversitat urbana, i com podem afavorir-la mitjançant el disseny de petits espais amb plantes en flor. També ens donarà consells pràctics, ens recomanarà quines són les espècies vegetals més adients per plantar, i quins tractaments naturals i mètodes de lluita biològica podem fer servir per tal d’evitar l’ús de plaguicides i insecticides clàssics (molt més agressius amb el medi i les poblacions d’insectes).

L’activitat presenta un format presencial limitat a 20 places, i tindrà lloc de 18 a 20 h. a la plaça Mari Chordà davant del Museu de les Terres de l’Ebre i el centre d’art Lo Pati.

Observacions

L’activitat té l'aformanet limitat a 20 places, i tindrà lloc de 18 a 20 h. a la plaça Mari Chordà davant del Museu de les Terres de l’Ebre i el centre d’art Lo Pati.

Per realitzar la inscripció heu de complimentar el formulari que trobareu en aquest enllaç:

https://bit.ly/3sF5Zi0

Compartir: