Snorkeling nocturn per la BioMARató

  • Informació
  • Ubicació

La BioMARató es un bioblitz marí que intenta censar el major nombre d'espècies marines en aigües catalanes. Per això, organitzarem un snorkeling nocturn juntament amb FECDAS (Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques) a les Piscines del Fòrum, per censar tota la biodiversitat activa de nit.

La BioMARató (https://minka-sdg.org/projects/biomarato-2022-catalunya) es un bioblitz marí centralitzat a la nostre plataforma de ciència ciutadana MINKA que intenta censar el major nombre d’espècies marines en aigües catalanes.  Durant el 2021 es van aconseguir més de 10000 observacions de fauna i flora marina i superar les 1000 espècies censades. Per això, organitzarem un snorkeling nocturn juntament amb FECDAS (Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques) a les Piscines del Fòrum, per censar tota la biodiversitat que només sol ser possible trobar-la de nit.

Observacions

Els participants han de disposar d'una assegurança al realitzar-se l'activitat en medi aquàtic. La Federació pot emetre una assegurança de dia per als participants amb un cost de 6€.

En cas de necessitat de material de snorkeling, llanternes, càmeres, etc. S'ha de consultar per correu electrònic de la seva disponibilitat, al igual que s'ha de notificar nom de conductor i vehícle per a poder accedir dins la zona de banys del Fòrum a descarregar materials.

Compartir: