RECOLLIDA DE RESIDUS

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

Emmarcada dins de la Setmana de la Natura i el dia Internacional de la Terra, una de les iniciatives que proposem fer és la recollida selectiva de brossa en entorns naturals propers a l'escola durant aquest mes de maig.

La recollida selectiva de residus es realitzarà en l’entorn natural de conreus i horta de Manresa, coincidint amb la recerca que hem iniciat aquest curs entorn la sobirania alimentària de la nostra ciutat en motiu del IX Congrés de petits científics i científiques de Catalunya.

Creiem que actes com aquest formen part d’accions molt importants que ens permeten treballar i potenciar alhora valors i accions tan rellevants com: la sostenibilitat, el respecte pel medi ambient, el reciclatge, la conscienciació medioambiental…
Els alumnes s’organitzaran en petits grups de treball, cadascun dels quals s’encarregarà de fer una recollida selectiva del paper, del plàstic i del vidre que trobem vora la zona de cultius i horta manresana. Posteriorment, a l’aula, pesaran els residus obtinguts a nivel grupal i calcularan el total de fraccions de tot el curs per poder reflexionar-ne al respecte.

Observacions

El curs passat es va realitzar la mateixa activitat a través de la Plogga Week i Fundació Killian Jornet, i enguany es torna a participar a la II Plogga Week de la Fundació Killian Jornet.

Compartir: