Marxa a les Franqueses: Pedalem per un futur més sostenible

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

El divendres 27 de maig realitzarem una sortida tot el dia a Les Franqueses, en la qual es pot triar una de les dues opcions: caminant o amb bicicleta. Sortida a les 9h des del Morter. Tornada a les 16:30h. al Morter.

La nostra iniciativa s’engloba en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per potenciar l’ús de la bicicleta i aconseguir un Futur Sostenible. Objectius 3, 5 i 13, com a mínim:

Objectiu 3: Salut i benestar.

Objectiu 5: Igualtat de gènere.

Objectiu 13: Acció pel clima.

Observacions

A la nostra ciutat encara observem manca de carril bici per garantir la nostra seguretat i una bona circulació. Aquesta activitat forma part d’un projecte que desenvolupem cicle superior per conscienciar als nens i nenes, i a tota la comunitat educativa sobre les seves possibles accions favorables per un Futur Sostenible.

Famílies, us demanem, una vegada més el vostre suport i que mantingueu converses amb els vostres fills i filles sobre aquests temes que ens afecten a tots i totes mitjançant l’abús dels recursos que el Medi Ambient ens ofereix.

A la sortida CAL PORTAR: crema solar, esmorzar, dinar, aigua, gorra o casc marcat i el xandall de l’escola. Si es tria l’opció bicicleta cal portar la bicicleta personal en bon estat.

Compartir: