NETEGEM EL PARC DEL TURÓ!

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

Els alumnes de 3r de Primària i P4 anirem a recollir la brossa del parc més proper a l'escola. Mantenim el nostre entorn net!

Els alumnes de 3r de Primària, fent un apadrinament amb els alumnes de P4, aniran caminant al Parc del Turó de la Peira.

Tots dos cursos estan immersos en el projecte de la Natura i aquesta activitat engloba alguns dels continguts ja treballats prèviament a l’aula, com: la sostenibilitat, el reciclatge, la cura del nostre entorn, l’impacte de l’activitat humana sobre la natura,…

L’objectiu de l’activitat és conscienciar a l’alumnat de la importància de mantenir net l’entorn de l’escola i posteriorment fer-ho extensiu a la resta dels nostres paisatges.

Per dur-ho a terme, farem petits grups de recollida de brossa tenint present que els alumnes són d’edats diferents i necessiten acompanyament. Cada grup de recollida tindrà un recorregut diferent per tal d’abastar el màxim de terreny possible i disposarà de 3 recipients diferents per poder classificar la brossa que vagin trobant.

Compartir: