Ens sumem a la Setmana de la Natura!

  • Informació
  • Ubicació

Conjunt d'accions i/o activitats de conscienciació per la conservació de la natura i el medi.

Al llarg de la setmana, els nens i nenes de l’escola realitzaran diverses activitats per treballar aspectes relacionats amb la conservació del medi.

La comuntiat de grans encetarà la setmana fent un anunci per la ràdio escolar explicant què es farà i convidant a tothom que ho desitgi a participar-hi.

La comunitat dels petits decoraran uns cartells de fusta creats per una família de l’escola que serviran per anomenar i identificar diverses plantes aromàtiques de l’entorn més proper i presentar-ho a la resta d’alumnes de l’escola.

La comunitat de mitjans realitzaran una sortida per l’entorn més proper per recollir deixalles i fer tot allò necessari per netejar-lo. Aquesta sortida és oberta a tothom i pretén comptar amb la col·laboració de les famílies que ho desitgin.

Per tancar la setmana, posarem en comú les reflexions i aprenentatges de cada grup i realitzarem dues activitats conjuntes:
– Dinàmica d’obeservació detallada de l’entorn. Per parelles, un descriurà a l’altre un raconet de la natura que li agradi molt i l’altre, sense veure’l, el dibuixarà. I a l’inrevés.
– Mandala natural. Entre tots i totes crearem un mandala amb elements de la natura mentre reflexionem què ens aporta respectar el medi i l’entorn proper.

Compartir: