Muntanya’t, la trobada de muntanya

  • Informació
  • Ubicació

Muntanya’t vol ser un punt de trobada obert a tothom per a gaudir, conèixer i respectar la muntanya, dirigit a totes les edats, amb l’objectiu de promoure activitats a la muntanya amb seguretat i respectant el medi natural.

Muntanya’t surt de la iniciativa d’un grup d’amics i vol ser un punt de trobada obert a tothom per a gaudir, conèixer i respectar la muntanya, dirigit a totes les edats, amb l’objectiu de promoure activitats a la muntanya amb seguretat i respectant el medi natural, i el sector de l’activitat física i de la muntanya, i els diferents sectors socials que conviuen amb la muntanya, com ara, la cultura, la formació i el lleure, o el comerç de proximitat, entre d’altres.

L’esdeveniment disposa de dos espais:

  • L’Espai Trobada, per a la cultura, entitats destinades al lleure i a l’activitat física, tècnics d’esports de muntanya, guies de muntanya, i bons coneixedors dels Parcs Naturals, equip i material de muntanya, i comerços i productes de proximitat, entre d’altres.
  • L’Espai Píndola, per a la formació i divulgació, xerrades, entrevistes i taules rodones.

Per aquesta edició, a l’Espai Trobada està prevista una cursa virtual per muntanya, un circuit de jocs per muntanya per a totes les edats, i música en directe, entre altres activitats, i a l’Espai Píndola hi trobarem xerrades sobre el paper del bon coneixedor, i el Jocs Olímpics d’Hivern del 2030, entre d’altres.

Segons sigui la situació epidemiològica, s’aplicaran les mesures vigents aprovades pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT i es reserva el dret de modificar el límit de places.

Compartir: