Flora silvestre a Quart

  • Informació
  • Ubicació

El Consorci de les Gavarres us proposem una activitat a Quart, per conèixer la flora local. Farem un recorregut vorejant la riera del Celrè, guiats per Mònica Lòpez, naturalista del Grup de Natura Sterna. Ens explicarà, durant unes tres hores, les característiques de la flora que anirem descobrint entre el bosc de ribera i el mediterrani. Així com els seus usos i algunes de les curiositats que amaguen.

A Catalunya hi trobem diverses àrees bioclimàtiques i per aquest motiu la diversitat de flora i vegetació és notable i volta entorn de les 1.500 espècies. En la major part del territori domina el clima mediterrani, amb les seves variants.

Les diferents varietats es distribueixen seguint les variacions d’altitud, orientació, tipus de roca i influència humana, formant mosaics més o menys complexos segons els sectors.

En el marc de la Setmana de la Natura, des del Consorci de les Gavarres us proposem una activitat a Quart, per conèixer la flora local. Farem un recorregut vorejant la riera del Celrè, guiats per Mònica Lòpez, naturalista del Grup de Natura Sterna. Ens explicarà, durant unes tres hores, les característiques de la flora que anirem descobrint entre el bosc de ribera i el mediterrani. Així com els seus usos i algunes de les curiositats que amaguen.

El punt d’inici és a l’església de Quart, a les 10:00 h.

Observacions

L'activitat és una passejada així cal portar calçat i roba còmode. Així com protecció pel sol. També us recomanem que porteu menjar i beure.

L'activitat és gratuïta però les places son limitades, us heu d'inscriure a la web del Consorci a l'apartat de l'agenda.

Compartir: