ESPIRITUALITAT I NATURA : Conferència d’en Josep Mª Mallarch i concert al capvespre

  • Informació
  • Ubicació

T'interessen els Valors intrínsecs de la Natura davant la crisi sistèmica global? Vine a aquesta 2ª jornada festiva de divulgació de coneixement! I al capvespre: gaudeix del Concert acústic de POLARIS

Us convidem a la segona  jornada festiva d’intercanvi i divulgació de coneixements!

Conferència : ESPIRITUALITAT I NATURA , a càrrec del Josep Mª Mallarach

Tractarà la importància de revitalitzar la conservació de la natura a partir dels valors intrínsecs. Per fer front a la crisis sistèmica cal sortir fora del paradigma materialista i tecnocràtic que l’ha creada i la fa créixer cada dia. La consideració deguda a la diversitat de valors i significats espirituals de la Natura, dels vincles profunds que ens uneixen en totes les dimensions de la nostra existència (com a natura que som) dona un sentit més profund i molta més força a les iniciatives de conservació de la natura, des de l’àmbit local fins a l’internacional.

També es parlarà de si només tenim drets els éssers humans, o també tenim deures envers la nostra Mare Terra? Tenen drets l’aire, l’aigua, les plantes o els animals? Com podem reconnectar amb més profunditat amb la Natura? Quin paper hi poden tenir les emocions, els sentiments i els llenguatges artístics?

Josep Maria Mallarach és doctor en Biologia, màster en Ciències Ambientals i llicenciat en Geologia. Treballa com a consultor ambiental independent especialitzat en la conservació de la natura i el paisatge, la connectivitat ecològica i avaluació d’impacte estratègic. Docent i conferenciant en sis universitats d’Espanya. membre de la Comissió Mundial d’Àrees protegides de la de la Unió Internacional de Conservació de la Natura, i del Comitè directiu del grup d’especialistes en valors culturals i espirituals de les àrees protegides, entre d’altres grups de treball internacionals. Ha publicat una vintena de llibres i articles en revistes nacionals i internacionals sobre aquestes temàtiques.

I amb la baixada del sol : donarem la benvinguda als estels amb POESÍA i MÚSICA!

CONCERT  POLARIS,  folk psico poètic presenta: CERCANT EL NORD POÈTIC

POLARIS es un duet format per en Chiqui Cantón (guitarra acústica) i l’Alícia Verdú (veu) . Ambdos intergants son co-autors del seu repertori  i tenen una llarga trajectòria en la música, poesía i arts escèniques.  Sensibilitat lírica , Recerca íntima , Sonoritat crúa …

Pots escoltar  una petita càpsula aqui: CARDIOFILIA

 

PROGRAMA:

18:30 -20:00h

Benvinguda a càrrec de la Fundació Miranda

Conferència  Espritualitat i Natura, per Josep Mª Mallarach.

20:00 -21:30h

Poesía i ecología: lectura de poemes del poeta  social i ecologista Jorge  Riechmann

Concert acústic de   POLARIS: cercant el nord poètic.

 

ACTIVITAT DIRIGIDA A :

A persones, col·lectius i famílies amb ganes de trobar altres persones i col·lectius amb inquietuds afins, que cuiden i respecten la natura.

A persones, col.lectius i famílies amb un mateix propòsit de cooperació, respecte i amor a la mare Terra.

L’Ermita de Sant Pau, actual Seu de la Fundació Miranda al Garraf, és un lloc privilegiat amb vistes panoràmiques del municipi i del mar;  sens dubte, un lloc especial per parlar de natura!

Observacions

Us convidem a deixar el vostre vehicle a les zones d'aparcament properes al camí de l'ermita, donat que el nombre de places d'aparcament aquí  es molt limitat.

Facilitem zones  alternatives d'aparcament:

A  9 minuts caminant: Zona aparcament;  carrer de l'Escola Les Perellades

A 8 minuts caminant: Zona aparcament  de la Riera

Compartir: