TASTET DE TRANSHUMÀNCIA : camina entre els cavalls de marina

  • Informació
  • Ubicació

Necessites Natura i moviment? acompanya el moviment d'un ramat de cavalls en llibertat!!

Tu pots viure l’experiència de la transterminància acompanyant un ramat de cavalls en llibertat!!

Caminaràs  entre cavalls lliures unes dues hores!  des de Parc del Garraf,  fins a la pastura cedida pels productors de vi eco i singular de la comarca . Una experiència que connecta cavalls, persones i natura.

 

Un tastet de transhumància  i una vivència d’unió amb un petit ramat de cavalls recuperats per la Fundació Miranda, i de vincle amb el grup de persones que ens donen suport en aquesta actuació plena de sentit.

 

Acompanyaràs un grup de 12 a 16 cavalls, aquest ramat està format pel Kamut, la Mua, la Picancel, la Verema, l’Africa, la Flor, la Vinya, la Hatha, la Gataka, l’Ushuaia, la Dila, l’Asia,  i el ramat l’Anaiet, el Sioux, l’Ares i el Garrik.

Aquest moviment s’efectua pel benestar dels cavalls i per garantir la seva autosuficiència a i nutrició. Marxem d’un espai per passar uns mesos en un altre i així garantir la regeneració i salut de la pastura i la biodiversitat  i la dels èquids.

Generalment, el trajecte no té desnivells significatius, i  no supera els 5-7 km de distància, però pot variar  depenent del punt on es trobin els ramats aquell dia.

Cal portar:

Calçat còmode per caminar per la muntanya, cantimplora d’aigua, piscolabis,  una motxilleta per dur aquestes coses a sobre durant el trajecte.

Observacions

AQUESTA ÉS UNA ACTIVITAT SOLIDÀRIA:

Triant una de les nostres activitats estàs contribuïnt a fer possible la tasca de la Fundació Miranda. L'import que aportaràs va directament a sostenir la llibertat i el benestar dels cavalls i de la natura.

Facilitar el número de telèfon mòbil a la inscripció és imprescindible per poder afegir a tothom al grup de whatsapp que es munta temporalment, per a la bona gestió de l'activitat.

L'activitat  pot ser ser cancel·lada si la metereologia no és l'adequada o bé si no hi ha prou persones inscrites.

Tant per una raó o altra, tothom serà avisat amb la màxima antelació possible.

Compartir: