Tu investigues!

  • Informació
  • Ubicació

Exposició permanent sobre les diferents àrees de recerca del MCNG.

T’has preguntat mai com descobrir què ha menjat un depredador a partir d’una egagròpila? O com és una cova per dins i quins animals hi viuen? Aquesta exposició apropa amb rigor la ciència a petits i grans alhora que els desperta la curiositat per investigar i explorar la natura com si fos un tresor.

Dirigida a un públic familiar, especialment als més menuts de casa, “Tu investigues!” té un format molt escenogràfic en què es recreen milers de papallones fent un núvol en un prat, un riu interactiu amb amfibis, ratpenats amagats en una cova i un bosc ple de ratolins. Aquests quatre àmbits conformen les quatre àrees d’investigació del Museu de Ciències Naturals de Granollers (papallones, amfibis, ratpenats i petits mamífers)  i durant la visita es podran descobrir els secrets que amaguen aquests animals.

En un període en què la natura rep amenaces diverses com el canvi climàtic i la pressió urbanística i en el qual Catalunya ha desenvolupat una Estratègia del patrimoni natural i la biodiversitat implicació social ha de ser un objectiu de país.

Per això, l’exposició “Tu investigues!” ha de servir, també, per nodrir de nous investigadors els diferents projectes de ciència ciutadana coordinats pel Museu de Ciències Naturals de Granollers, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya.

T’hi esperem ben encuriosit i preparat per investigar!

 

Foto portada: Expomon

Observacions

Accés gratuït, sense reserva prèvia.

Visites guiades a l'exposició "Tu investigues!"

  • Dissabtes: a les 16:30 h
  • Diumenge: a les 11:10 h

PREU: 3€ adult / 1€ infant

Reserves al 93 870 96 51 o a l'adreça reserves@museugranollersciencies.org, enviant un nom i cognom de contacte, el número d'assistents a l'activitat i un telèfon de contacte. Reserves a partir de 15 dies abans de l'inici de cada sessió.

MÉS INFORMACIÓ

Compartir: