Ruta cicloturística per la llacuna de la Tancada

  • Informació
  • Ubicació

Declarada reserva natural de fauna salvatge, és un punt apropiat per dedicar-lo a l'observació d'aus. Gaudiu d'un matí de bici i natura amb família ple de diversió, acompanyats en tot moment per un dels nostres guies!

La Tancada és la segona llacuna litoral més gran del Delta de l’Ebre, amb una extensió de 250 hectàrees. Paisatge natural amb una riquesa florística i faunística excepcionals. L’any 1992 la llacuna de la Tancada va ser declarada reserva de fauna, figura de protecció que en prohibeix la caça i es restingeix la pesca. La llacuna presenta vegetació típica i pròpia d’aigües dolces amb espècies com el senill i diferents macròfits. A les zones properes a la costa predomina una vegetació més pròpia d’ambients salins. La fauna de la llacuna és rica i diversa ja que es poden trobar grans estols de fotges  i diferents espècies d’ànecs que hi passen l’hivern, mentre que a l’estiu es troben gavines corses, fumarells i xatracs. Des del mirador es pot observar un dels ocells més representatius del Delta de l’Ebre, el flamenc. Pel que fa als peixos hi ha nombroses espècies d’aigües marines: dorades, llenguados, llobarros, llises i anguiles.  Dins dels invertebrats poden destacar entre els aquàtics la gambeta i insectes terrestres.

El preu de la visita no inclou el lloguer de la bicicleta que serà de 7 € i s’haurà de contractar en el punt de sortida.

Us agraïm que estiguem com a mínim 15 minuts abans. La sortida serà des del Restaurant Casa Amadeo del Poble Nou.

Hi podreu contactar directament per qualsevol dubte relacionat amb les bicicletes, consulteu en el  Restaurant Casa Amadeo o feu click en el nom del restaurant en la nostra pagina web de l’oficina

Compartir: