Taller de jardineria domèstica

  • Informació
  • Ubicació

Durant 3 sessions, compartirem algunes idees per enverdir casa nostra i fer “activisme de balcó” per procurar-nos un entorn urbà més vital i saludable.

Enverdir els balcons és un acte revolucionari. Tots i totes som agents de transformació de la ciutat en què volem viure i podem contribuir, a petita escala, a tenir una vida urbana més verda, saludable i regenerativa.

I podem començar per casa nostra… Perquè és la forma més propera de conviure amb la natura de forma quotidiana… i perquè, al mateix temps que ens oferim una llar més sana i plena de vida, aportem el nostre verd, el verd petit al paisatge urbà i a la xarxa natural de la ciutat pel benefici de tothom.

Per fer-ho, en aquest taller de jardineria, descobrirem quines són les plantes mediterrànies, adaptades al canvi climàtic i que afavoreixen la biodiversitat més adients per al nostre balcó, pati o terrassa i, sobretot, aprendrem a cuidar-les!

El taller, que ofereix Casa Orlandai en la seva quarta edició, va a càrrec de l’Anna Valderrama, educadora agroambiental amb la col·laboració de Som Natura.

Aquesta activitat s’emmarca en dos projectes impulsats per Som Natura: “Camí escolar verd” pensat perquè els nens i nens arribin a l’escola per recorreguts amb més natura i menys contaminació, i el projecte “Balcó de natura” que estem realitzant a Casa Orlandai (en el marc del Mapa Barcelona+Sostenible) per apropar el verd a qui visiti la casa i oferir inspiració per enjardinar altres balcons del barri.

 

Del 8 al 22 d’octubre, de 17:30h a 19:30h. Activitat a l’aire lliure, a l’Espai Gardenyes. Aforament limitat a 10 persones.

 

Observacions

Cal inscripció prèvia al web de Casa Orlandai.

Compartir: