Sortida de marxa nòrdica en família

  • Informació
  • Ubicació

Matinal de marxa nòrdica per Collserola . Dissabte 10-10-2020 Lloc Trobada: Plaça Mireia (Esplugues) Cal inscripció prèvia Preu: 5€

Et proposem un tast d’una tècnica de caminar amb l’ajuda d’uns bastons específicament dissenyats per a aquesta activitat. T’ensenyarem com fer servir el material i posarem en pràctica tot el que haguem après en una petita però fantàstica passejada de descoberta de l’entorn de Collserola amb vistes panoràmiques.

Aquesta activitat és de dificultat mitja-baixa apta per infants (recomanada a partir de 10 anys), joves, adults i gent gran.

L’activitat també es podrà adaptar als nens i nenes menors de 10 anys.

Els menors de 16 anys han de venir acompanyats per un adult.

Inscripció  mitjançant aquest enllaç

Aquesta activitat és el tret de sortida del Programa del Consell Esportiu Juga Verd Play en família d’aquest curs 2020-2021, una proposta d’activitat física variada i no competitiva, apta per a tota la família, consistent en una jornada al mes.

 

El Consell Esportiu vol fomentar l’Esport Popular al Baix Llobregat tot proposant activitats fisicoesportives per a tothom amb l’objectiu de promocionar un esport que fomenti els hàbits saludables, la inclusió, la no discriminació, la igualtat d’oportunitats i el foment de valors de responsabilitat social i comunitària.

 

Observacions

L'activitat s'adaptarà es realitzarà seguint les mesures de seguretat de prevenció COVID-19.

Cal portar mascareta i Declaració responsable.

Descarregar documents en aquest enllaç

Compartir: